miércoles, 17 de abril de 2013

Teodosio en relación con la Villa de Carranque (Rumano)


Un sat Carranque recent excavat (Toledo), a oferit numele proprietarului, mama, intr-o inscriptie de pe ușa dormitorului său. Acest nume, împreună cu timpul de construcție a vilei, al treilea trimestru din secolul al patrulea. C., și monumentalitatea constatărilor, speculează că proprietarul ar putea fi legat de un personaj important în curtea lui Teodosie, Materna Cynegio, un probabil familiar al împăratului, care a venit să joace poziții importante în timpul domniei sale, în partea orientală a imperiu.Satul-în mod special, unul dintre mozaicuri, a fost descoperit de un păstor ocazional, pe 20 iulie 1983, când, în cuvintele sale, "a început să zgârie pentru a distrage atenția timpului", în timp ce păștea turma pe care o îngrijea.


Creștinismul după Teodosie

Tot ce este sigilat în aceste cuvinte pe care le-am citit în Codul lui Teodosie, una dintre cele mai mari realizări ale împăratului spaniol:

"Este dorința noastră ca toate națiunile diferite care fac obiectul Clemență și Moderație, continuă in profesia de religie transmisă romanilor de catre apostolul Petru, așa cum a fost păstrată de tradiția credincioasă și cum mărturisește acum Papa Damaso (de asemenea,spaniol). În conformitate cu învățătura apostolică și doctrina Evangheliei, credem într-o divinitate a Tatălui, al Fiului și al Duhului Sfânt, în egală măreție și în Sfânta Treime ".

No hay comentarios:

Publicar un comentario